HOTEL NAVROM RIVER

Despre noi

Navrom River este un hotel de 4 stele, situat în Galați, Strada Portului nr. 23, pe partea stângă a Dunării. Hotelul se află în vecinătatea Palatului Navigației, la mai puțin de 800 m de Biserica fortificată Precista și la o distanță mică de principalele puncte de interes ale orașului.
Toate camerele hotelului Navrom River**** oferă o priveliște panoramică a Dunării, cu al său spectacol de culori și peisaje.
După modernizările recente, hotelul Navrom River**** are dotări și facilități potrivite călătorului modern. Ne reinventăm în permanență, însă păstrăm calitatea ridicată a serviciilor și atmosfera caldă cu care ne-am obișnuit oaspeții de-a lungul timpului.

“Un hotel pe care il recomand tuturor celor care doresc confort, o priveliste de vis, suita in care am fost cazat find cu vedere la Dunare, personal amabil, curatenie, mic dejun foarte bun si diversifcat, parcare cu locuri sufciente in fata hotelului care este amplasat peste drum de faleza. Vom reveni cu placere!”

HLIHOR G

Acomodare

Dotări și facilități potrivite călătorului modern
VEZI DETALII
slide3-min

Restaurant

Unul dintre cele mai selecte restaurante din Galați.
VEZI DETALII
lobby-navrom-river

HOTEL & SERVICII

Hotelul Navrom River**** are disponibile 41 de camere pentru cazare în Galați, fiecare cu vedere panoramică impresionantă asupra Dunării.

Dacă sunteți în căutarea unei şederi plăcute în Galați, noi vă punem la dispoziție toate facilitățile unui hotel de 4 stele.