HOTEL NAVROM RIVER

Restaurant

Restaurantul Navrom River este situat la parterul hotelului, fiind unul dintre cele mai selecte restaurante din Galați. Cadrul în care veţi gusta preparate delicioase este unul elegant, unde clasicul și modernul se îmbină armonios.

SAVUREAZĂ CELE MAI BUNE MÂNCĂRURI

Restaurant & Bar

Bucătăria restaurantului este atât internațională, cât și românească. Preparatele noastre au savoare, făcând deliciul gurmanzilor. Meniul pe care vi-l propunem cuprinde bucate diversificate, preparatele având un aspect irezistibil, dublat de un gust delicios.
Fiecare preparat dă viață unei idei, unei amintiri și, de ce nu, unei povești. Dacă ajungeţi la noi, nu rataţi specilitatea casei, saramura de crap cu mămăliguță.
Personalul nostru este antrenat să vă ghideze în alegerea unor combinații fericite de preparate culinare și vinuri selecționate, fiind prompt și receptiv la cererile dumneavoastră.

Terasa River Garden este selectă, grădina și lacul aferent transmițând oaspeților noștri optimism și relaxare.

TE AȘTEPTĂM

Evenimente private

Cele mai importante evenimente din viață necesită o organizare minuțioasă. Lăsați în grija noastră partea organizatorică și savurați reușita petrecerii.
Fie că este vorba de nunta de vis sau botezul copilului din viața dumneavoastră ori doar o petrecere aniversară sărbătorită alături de prieteni,
calitatea serviciilor oferite de noi va fi la înălțimea momentului.

evenimente-private