HOTEL NAVROM RIVER

Evenimente Corporate

Evenimentele reușite sunt cartea noastră de vizită. Echipa de profesioniști de la Hotel Navrom River**** stă la dispoziția companiilor ce doresc să organizeze evenimente corporate, indiferent de specificul acestora.

În vederea organizării unui eveniment corporate, echipa vă va oferi asistență în coordonarea și planificarea seminarelor, conferințelor, cursurilor, precum și a petrecerilor, banchetelor sau cocktail-urilor.

HOTEL NAVROM RIVER

Săli de conferință

Hotelul Navrom River**** dispune de 2 săli de conferinţă, situate la etajul II, cu facilităţi de coffee break. Sălile sunt dotate cu videoproiector, sistem de sonorizare și flipchart și pot găzdui evenimente de până la 60 persoane, în format teatru, având acces la internet Wi-Fi.

Sălile sunt recomandate pentru seminare, prezentări din domeniul vânzărilor, conferinţe de presă, prezentări, training-uri, interviuri etc.

De asemenea, vă vom ajuta cu închirierea de echipamente speciale pentru conferințe. În plus, oferim și servicii de catering în alte locații alese de client.

sala-conferinte-hnr
Terasa River Garden este selectă, grădina și lacul aferent transmițând oaspeților noștri optimism și relaxare.

PACHET COMPLET

Servicii de catering

Echipa de profesioniști de la Hotel Navrom River**** stă la dispoziția companiilor ce doresc servicii de catering pentru evenimente corporate,
indiferent de specificul lor.
Propunem soluții flexibile, adaptate bugetului pe care fiecare partener îl are alocat propriului eveniment.

catering_hotel_navrom_river
catering_hotel_navrom_river_2